Seizoen 2022

De presentatie van de team meeting kun je hier downloaden. Zoals zaterdag besproken hebben we de ambitie om met de heren minimaal 6 en met de dames minimaal 4 genomineerde wedstrijden te gaan roeien, en lieten we een voorkeur opzet zien. We hebben 4 wedstrijden gekozen waar een aparte dames- en herenstart is. De definitieve keuze bepalen we met z'n allen. Hierbij het verzoek om het formulier onderaan deze pagina vóór 10 maart (ivm diverse wedstrijden waar inschrijvingen snel vol zijn) aanstaande in te vullen, zodat wij ons definitieve wedstrijdschema voor komend seizoen kunnen maken. Op basis van de voorkeuren maakt Jurgen het definitieve wedstrijdschema voor de heren.

Graag opgeven of je wel of niet kan, en of je eventueel op de reservelijst wil voor het geval er iemand uitvalt. Voor de volledige sloeproeikalender, klik hier >>

Er zijn nog enkele 'specials', we horen graag of er animo is voor deze specials, al dan niet met een mix-team. Deze staan apart onderaan het formulier. Voor SkiffieWorlds is een St Ayles Skiff (4 riems) beschikbaar voor trainingen, deze Skiff ligt achter de Seelandia. 

Info SkiffieWorlds 2022, klik hier >>

Info Guus van Wechemtocht, klik hier >>

Thanks! 

Presentatie Bijeenkomst
PDF – 449,1 KB 35 downloads

FORMULIER