3e bij Veerse Slag, 22 maart 2014

30-03-2014 10:11

22 Maart was de aftrap van seizoen 2014, de Veerse Slag bij Veere. Met 27 deelnemers een mooi begin van het nieuwe sloeproei-jaar! Het was een race met alle sloeproei-ingrediënten; een lekkere stevige wind, die onder de regen- en hagelbuien ook flink aantrok.... Het laatste deel van de ruim 12 km lange race kwam het zonnetje er bij, en na 1 uur en 25 minuten konden we moe maar voldaan bijkomen. Met een gebakken visje en een biertje er bij lekker genieten in de zon ;-)

We werden in eerste instantie tot 1e uitgeroepen, maar de volgende dag bleek dat er met verkeerde Cw waarden was gerekend, en na herberekening bleken we 4e bij de heren..... Even flink balen, maar nog steeds een prima prestatie in het veld van 22 herensloepen! Van de Zeeuwse teams waren we de beste, waarmee we onze positie voor het Zeeuws Kampioenschap 2014 direct goed neerzetten!! Vervolgens bleek dat er nog een fout in de uitslagen zat, en op 29 maart kwam de definitieve uitslag en bleken we de 3e plaats te hebben :-) 

Onze volgende race is de Boulevardrace op 12 april!


Veerse Slag, THE MOVIE! Klik hier....


De eerste foto's staan op de site en op Facebook, en het interview van Omroep Zeeland is meegenomen in de reportage! Klik hier...

—————

Terug