Great River Race 2014!

 
 
Dit jaar willen we de Great River Race in Londen gaan roeien! Een prachtige 40 km lange race over de Theems, met 300 deelnemers!
 
Hoewel geen Nederlandse race, doen er jaarlijks zo'n 40 sloepen uit Nederland mee aan deze Engelse Klassieker, welke in 1988 zijn eerste editie kende. Zo ongeveer alles wat drijft mag meedoen aan deze tocht over de Theems. Er wordt gestreden om de "Challenge Trophy of The Company of Watermen & Ligtermen of the River Thames". Daar deze Watermen al eeuwenlang een taxi-dienst op de rivier de Theems onderhouden, is het voor alle sloepen verplicht minimaal één passagier mee aan boord te nemen. Men passeert 15 beroemde bruggen in Londen, en de kick van het passeren van de Tower-Bridge moet je als roei(st)er minimaal één keer hebben meegemaakt.

Lees meer: https://www.sloeproeien.info/news/greatriverrace/
 
We stellen momenteel de begroting op voor dit mooie avontuur, en gaan dan druk aan de slag met het werven van sponsors die deze trip mogelijk gaan maken! 
 
Op deze pagina zullen we regelmatig updates plaatsen!
 
En 'like' ook de speciale Facebookpagina ;-)
 
 
We zoeken sponsors voor onze deelname aan de Great River Race. Alleen de inschrijfkosten bedragen al ruim € 700,- en daar komen de reis- en verblijfkosten voor circa 13 personen nog bij! In ruil voor uw sponsorbijdrage plaatsen we uw logo met een link naar uw website op deze pagina en onze Facebookpagina. Via de social media zullen wij in de aanloop naar de Great River Race regelmatig Twitteren naar onze honderden volgers, en Facebookupdates plaatsen. Interesse? Neem dan contact op met Kees op 06-4187833
 
 
Laatste update: 31 januari 2014

© 2009-2018

Sloeproeien Zeeland